Halden Dykkersenter
Halden Dykkersenter, Lundestadveien 2, 1789 Berg i Østfold, Tlf: 69 18 83 33, post@hadykk.no
FORSIDEN
APNINGSTIDER
DYKKING
Kurs
Utleie
KONTAKT OSS


Meld deg på vårt nyhetsbrev
Navn:
E-post:

Rescue Diver (redningsdykker) kurs

Hvis du ønsker å bli en sikrere dykker for de du dykker sammen med, samt bli trent på hvordan du hånterer ulykker og situasjoner som kan oppstå i og utenfor vannet, så anbefaler vi vidregående kurs som Rescue Diver.

Å dykke sammen med en redningsdykker (rescue diver) er en stor trygghet for "buddyen", på redningsdykkerkurs lærer du livreddende førstehjelp, bruk av oksygen og trener på realistiske scenarioer som kan møte deg på dykketur.

Etter endt kurs opplever de fleste seg som sikrere dykkere og ikke minst som bedre meddykkere! Man lærer seg å ta bedre vare på seg selv og andre, og takle situasjoner som kan oppstå under dykking.

Pris for Rescue Diver er Kr. 3990,-

For påmelding til neste kurs, ta kontakt med Halden dykkersenter for mer informasjon.

(Dersom du ikke har gjennomgått et førstehjelpskurs (basal Hjerte- Lunge redning) de siste to årene, må du ta vårt førstehjelpskurs (Emergency First Response) som holdes i forbindelse med redningsdykkerkurset.

Dette er et alminnelig førstehjelpskurs som er en nødvendig forutsetning for riktig utførelse av  øvelsene i sjøen på redningskurset. I tillegg er dette kurset utrolig nyttig i hverdagen til bedre løsing av store og små ulykker. Kurset går over to ettermiddager og er lagt opp med mye praktisk førstehjelpstrening!

EFR Pris Kr 1590,- (EFR er primær og sekundær førstehjelpstrening som man må ha i tillegg, hvis man ikke har annen dokumentert førstehjelpstrening som ikke er eldre en 24 mnd)