Halden Dykkersenter
Halden Dykkersenter, Lundestadveien 2, 1789 Berg i Østfold, Tlf: 69 18 83 33, post@hadykk.no
FORSIDEN
APNINGSTIDER
DYKKING
Kurs
Utleie
KONTAKT OSS


Meld deg på vårt nyhetsbrev
Navn:
E-post:


2022

Vi sertifisert 56 personer i 2021

Vi har åpent en time hver ettermiddagen (kl.1500-1600) på hverdagene
(stengt i alle helger)

Når det gjelder Instruktøer, så har Daniel Järnström kjørt alle kurs - med et unntak i mars, da var Heidemaie Nordahl inne og kjørte ett Blender kurs - Tusen takk begge to. 

På Divemaster siden så har Øyvind Karlsen-Kristiansen vært med på alle kurs.

Service biten skal Daniel Järnström og Øyvind Karlsen-Kristiansen ha alle honnør.

Vi er pr. nå ganske få Divemastere tilgjengelig på senteret, og dersom du ønsker og kunne bidra på kurs - ta kontakt. Det er alltid rom for flere.

Men i starten av dette året så har vi fått 3 nye Divemastere tilknyttet senteret
(Petter Svanholm, Magnus Ludvigsen og Atle Brevig)

Vi tilbyr service på en rekke av de vanlige merkene innen dykkerutstyr. Vi får inn utstyr til service og flasker til trykktesting jevnt og trutt.

Vi tar også imot reprasjoner på dykkerdraker. Pr. nå må det påberegnes litt ventetid - da vi sender dette til reprasjon et annet sted i landet.

Vi har også et tett samarbeid med Halden Sportsdykkere og Fredrikstad Sportsdykkere. Vi har vervet mange nye medlemmer på vegne av klubbene og skysser alle henvendelser om dykkerutflukter til de. Vi prøver på den måten å oppnå aktiviteten rundt dykking og sørge for at flest mulig av de som tar dykkersertifikatet kommer seg ut og få etter kurset.

Vi ønsker alle våre kunder og dykkervenner setter pris på at det finnes et lite dykkersenter i Halden, og dermed stikker inn i ny og ne. Her får du sett på nyheter innen utstyr, sladret litt om din dykke opplevelse og servert utstyr når det er nødvendig.


Dersom du sender meg en sms før kl.1500 på mobil 90034788 at du kommer, skal vi sørge for at kaffen står klar fra kl.1510 ;-)


Håper vi ser snart!
Med vennlig hilsen
Halden Dykkersenter AS